Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس؛ کرونا که آمد، ایران زیر سنگین‌ترین تحریم‌ها بود و حتی برای وارد کردن ساده ترین نیازهای خود از جمله کیت تشخیص کرونا، ماسک ، محلول ضدعفونی کننده و ونتیلاتور دچار مشکل شده بود. اما در کمترین زمان ممکن و زودتر از بسیاری از قدرت های غربی فناوران داخلی از شرکت‌های دانش بنیان گرفته تا صنایع بزرگ به سرعت دست به کار شدند و علاوه بر راه‌اندازی خطوط ویژه تولید ماسک و مواد ضدعفونی‌کننده، از کیت تشخیص کرونا و دستگاه اکسیژن تا داروهای ضروری مورد نیاز مبتلایان را  تولید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشمندان ایران در تولید واکسن کرونا نیز با استفاده از فناوری‌های روز دنیا هم به‌سرعت دست به کار شدند و حالا چندین واکسن ایرانی را تولید کرده اند از نظر ایمنی زایی در سطح بسیار بالایی قرار دارد.  این تجربه موفق نشان داد خنثی‌کردن تحریم‌ها با اتکا به «زیست‌بوم دانش‌بنیان کشور»کاملا عملی است و ایران  از نظر علمی و  توانمندی نیروی انسانی، این امکان را دارد که روی پای خودش بایستد و اقتصادش را در مقابل تحریم‌های ظالمانه آمریکا و غرب ضربه‌ناپذیر کند.

اکنون بیش از ۲۰۰ شرکت دانش‌بنیان در زمینه تجهیزات و ملزومات پزشکی فعالیت می‌کنند که توانسته اند برای ۴۵ هزار نفر به صورت مستقیم اشتغالزایی کنند و از محل تولید داخلی ۵ میلیارد دلار و ۲ میلیارد دلار از محل واردات این محصولات درآمد زایی کنند.

در ادامه ویدئویی را درباره دستاوردهای شرکت‌های دانش بنیان از ونتیلاتور و کیت های تشخیص کرونا تا دستگاه های پیشرفته سی تی اسکن که کشور را برای عبور از بحران های تحریم و کرونا یاری کردند مشاهده می کنید:

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرخوب بحران کرونا تجهیزات پزشکی دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۸۶۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران می‌تواند توانمندی خود در حوزه صنعت دارو را به کشورهای دیگر ارائه دهد

به گزارش حوزه جامعه خبرگزاری تقریب، حمیدرضا اینانلو افزود: ۲۰ کشور آفریقایی و ۲۰۰ تاجر در اجلاس اخیر اقتصادی تجاری ایران و آفریقا حضور داشتند که با توجه به ظرفیت‌های صنعتی بالای کشورمان زمینه همکاری با آنان مورد بحث و گفت و گو قرار گرفته و بررسی شد.

وی با بیان توانمندی‌های ایران در عرصه سلامت، ادامه داد: ایران با توجه به پشتوانه بومی‌سازی که در حوزه صنعت دارو و تجهیزات پزشکی داشته است می‌تواند توانمندی خود را به کشورهای دیگر ارائه دهد، همچنین در مورد خدماتی که برای تجهیز بیمارستان و بیمارستان سازی لازم است، آمادگی داریم که به کشورهای آفریقایی کمک کنیم و این مراکز را با صد در صد تجهیزات پزشکی به مرحله بهره برداری برسانیم.

به گفته اینانلو، زمینه همکاری در مورد انتقال تکنولوژی و مشاوره صنعت دارو و تجهیزات پزشکی نیز با توسعه روابط با این کشورها امکان پذیر است. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایران می‌تواند توانمندی خود در حوزه صنعت دارو را به کشورهای دیگر ارائه دهد
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشورهای آفریقایی
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد
  • بهینه‌سازی مسیرها برای شرکت‌های فعال ارسال مرسولات پستی در جایگاه نخست «ره‌آورد فناورانه»
  • باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی استفاده شود