Web Analytics Made Easy - Statcounter

برای نخستین بار در کشور جهت بر طرف کردن نیاز تشخیصی و تحقیقاتی کشور طراحی و تولید کیت‌های تشخیص بیماری‌های عفونی متعددی هم چون ویروس هپاتیت B و C، ویروس HPV(عامل بیماری سل) با دقت و کیفیت بالا انجام شد.

به گزارش قدس آنلاین،اولین تولید کننده کیت‌های کرونا در کشور موفق به تولید کیت تشخیص مولکولی ویروس HPV (پاپیلومای انسانی شایع‌ترین عفونت مقاربتی در انسان)، هپاتیت B و C، مایکو باکتریوم(عامل بیماری سل) شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای نخستین بار در کشور، روژه تکنولوژی پس از تولید کیت کرونا اکنون جهت بر طرف کردن نیاز جامعه تشخیصی و تحقیقاتی کشور موفق  به طراحی و تولید کیت‌های تشخیص بیماری های عفونی متعددی هم چون ویروس هپاتیت B و C، ویروس HPV(عامل اصلی زگیل تناسلی و سرطان دهانه رحم در بانوان) و مایکو باکتریم(عامل بیماری سل) با دقت و کیفیت بالا شد. 

محمدباقر محمودی، مدیر عامل روژه تکنولوژی تولیدکننده کیت‌های تشخیص ملکولی گفت: اکنون یکی از دغدغه‌های ایران تولید کیت‌های ایرانی و بی‌نیاز شدن در حوزه واردات است. 

محمودی توضیح داد: اولین شرکتی هستیم که مجوز کیت‌های تشخیصی همزمان  کووید و آنفولانزای A،B را از وزارت بهداشت اخذ کرده‌ایم و اکنون به طور رسمی و مدون کیت ویروسی HPV  و  HIV و  HBV را  طراحی کرده‌ایم که در حال حاضر دو کیت  HPV   و HBV آماده تولید و پس از اخذ مجوز از وزارت بهداشت آماده ورود به آزمایشگاه است.

محمودی با اشاره به تاریخچه این شرکت افزود: این گروه تولیدی سال 1393 تاسیس شد و به عنوان یک شرکت دانش بنیان و دانشجویی، با تولید یک محصول(کیت استخراج DNA) تولید را شروع کرد.

وی متذکر شد: کیفیت این محصول آنقدر بالا بود که در نهایت باعث شد همان محصول را در مراکز تشخیص طبی تست کنیم. در سال اول چهار نمونه کیت برای مرکز ارسال کردیم و که مورد استقبال تمام مراکز از لحاظ کیفیت و قیمت نسبت به مشابه خارجی قرار گرفت و سال 97 مراکز معتبرتری از محصولات ما استفاده کردند تا سال 98 به عنوان یک برند باثبات و قوی شناخته شدیم. 

 حسن نوربازرگان، مسئول دپارتمان تحقیق و توسعه این شرکت گفت: اکنون حجم تولید کیت تشخیص HPV و بیماری‌های عفونی دیگر به مرحله انبوه رسیده و  این در حالی است که این ویروس به عنوان معضل داخلی و جهانی شناخته شده است. 

وی تصریح کرد: این گروه تولیدی با تولید این کیت‌ها در حجم بالا تلاش می‌کند تا انجام تست‌های دقیق مولکولی را در کشور در دسترس همگان قرار دهد؛ البته حمایت دولت در خصوص تعیین تکلیف ارز دولتی که به کیت‌های وارداتی تعلق می‌گیرد و همین طور همکاری آزمایشگاه، نقش مهمی در این امر دارد.

مسئول دپارتمان تحقیق و توسعه درباره قیمت کیت‌های HPV توضیح داد و گفت: محصول تولیدی ما هم از نظر کیفیت و هم قیمت قابل رقابت با کیت‌های وارداتی مطرح در سطح دنیا است که انجام تست‌های تکمیلی این محصولات در مراکز  آزمایشگاهی با کیفیت بسیار بالا گواه این امر است.

نوربازرگان ابراز داشت: امیدواریم آزمایشگاه‌ها هم برای مبارزه با این ویروس حداکثر همکاری را با ما داشته باشند چرا که نظر آنها باعث افزایش کیفیت و تنوع محصولات ما خواهد شد. 

مهدی نوروزی، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و ویروس شناس گفت: معضل ویروس HPV در جامعه زیاد شده است؛ به طوری که برخی از سازمان‌های متولی اکنون بر اساس پیدایش طلاق‌هایی به این دلیل در این زمینه ورود پیدا کرده و علت شیوع این ویروس و نحوه انتقال آنکه موجب نگرانی خانواده‌ها و افراد است را از ویروس شناسان جویا شده‌اند. 

وی گفت: بخشی از این کیت‌ها از کشورهای خارجی تامین می‌شود که امیدواریم با ساخت کیت‌های تشخیصی سریعتر و دقیقتر در شرکت‌های دانش بنیان و نخبگان در این حوزه، جلوی شیوع این ویروس که منجر به افزایش طلاق و مشکلات خانوادگی در کشور شده است را بگیریم.

نوروزی بیان داشت:‌ با این شرایط پیش بینی می‌شود ایران که تا چندی پیش نیاز خورد را به صورت کامل با واردات این‌ محصولات از کشور های دیگر تامین‌می‌کرد، اکنون با تولید کیت‌های این شرکت دانش بنیان از واردات این محصولات تشخیصی بی نیاز خواهد شد. 

این استاد ویروس شناسی افزود: در سال 98 و همزمان با  پاندمی کووید بود که که فشار کار بالا بود و همه کشورها کیت‌های کرونا را  برای خودشان دپو کرده بودند ما آمادگی تولید کیت‌ها را داشتیم و اولین مجوز تولید کیت را همزمان با شیوع ویروس کرونا دریافت کردیم.

منبع: فارس

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: کیت کرونا بیماری های عفونی تولید کیت کیت های تشخیص تولید کیت ها ویروس HPV

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۶۶۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراقب قاتل خاموش باشید/ افراد بالغ باید غربالگری فشارخون شوند

به گزارش خبرگزاری مهر، مریم طاهرخانی، فشارخون بالا را عامل اصلی بروز بیماری‌های قلبی و عروقی و مرگ و میر دانست و اظهار کرد: نشانه‌هایی از ابتلاء به فشارخون بالا ممکن است در برخی بیماران دیده شود که از جمله آن می‌توان به سردرد، تپش قلب، احساس فشار در قفسه سینه، تنگی نفس، تهوع، استفراغ، سرگیجه، تاری دید، گُرگرفتگی و قرمزی صورت و خونریزی بینی یا چشم اشاره کرد.

این متخصص بیماری‌های قلب و عروق ادامه داد: هیچ کدام از این نشانه‌هایی که به آن اشاره شد، اختصاصی نیستند و صرفاً برای مشکوک شدن به وجود خطر پرفشاری خون نباید منتظر بروز این علامت‌ها بود.

طاهرخانی، تنها راه تشخیص پرفشاری خون را، اندازه گیری آن با دستگاه‌های فشارسنج عنوان کرد و افزود: افراد می‌توانند برای اندازه‌گیری فشارخون به مطب پزشک مراجعه کنند، یا به کمک دستگاه هولتر فشارخون در خارج از مطب و در یک بازه زمانی طولانی مدت فشارخون خود را پایش کنند، همچنین امکان اندازه‌گیری فشار به کمک دستگاه‌های ترجیحاً اتوماتیک در منزل نیز وجود دارد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار کرد: توصیه می‌شود از فشارسنج‌های بازویی استفاده شود و فرد حتماً پنج دقیقه به حالت نشسته و در حالت استراحت قرار گیرد، علاوه بر این، افراد باید توجه داشته باشند تا نیم ساعت قبل از اندازه گیری فشار، ورزش نکنند و چای و قهوه نیز ننوشند.

وی درباره نحوه اندازه‌گیری صحیح فشار خون، عنوان کرد: فشارخون باید دو یا سه بار گرفته شود؛ میانگین دو عدد نزدیک به هم، فشارخون بیمار را نشان می‌دهد ضمناً بهتر است از هر دو دست فشار گرفته شود و اگر فشار دو دست با یکدیگر مغایرت داشت، معیار، دستی است که فشار بالاتری دارد.

طاهرخانی، افزود: اتحادیه جهانی فشارخون بالا (World Hypertension organization)، فشار بزرگ‌تر مساوی ۱۴۰ روی ۹۰ میلی متر جیوه را پرفشاری خون تعریف کرده است بنابراین اگر فشار فردی در منزل بزرگ‌تر مساوی ۱۳۵ روی ۸۵ میلی متر جیوه بود، باید به پزشک مراجعه کند، البته تشخیص فشارخون بر اساس یک بار اندازه گیری داده نمی‌شود.

فلوشیپ اقدامات مداخله‌ای قلب و عروق، با اشاره به اینکه درمان فشارخون در افراد به تشخیص پزشک به طور معمول پس از دو تا سه بار ویزیت پزشک به فاصله یک تا چهار هفته و یا اندازه گیری فشارخون با هولتر، آغاز می‌شود، گفت: البته اگر فشارخون در رنج خطر باشد و عوارض ناشی از فشارخون در ارگان‌های حیاتی دیده شود، باید در همان ابتدا درمان شروع شود

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: بنا به توصیه اتحادیه جهانی فشارخون بالا، افراد بالغ بالای ۱۸ سال باید غربالگری فشارخون شوند؛ به این ترتیب که افراد ۱۸ تا ۳۹ سال هر سه تا پنج سال باید فشارشان را اندازه بگیرند و اگر در حد نرمال بود، سه تا پنج سال بعد، مجدد ارزیابی کنند.

وی ادامه داد: این افراد اگر به علت وزن بالا (توده بدنی ( BMI) بالاتر از ۲۵)، یا ماکسیمم فشار بین ۱۳۵ تا ۱۳۹ و مینیمم فشار ۸۵ تا ۸۹ میلی متر جیوه در معرض ابتلاء به فشارخون بالا هستند، باید به صورت سالانه پایش شوند، افراد بالای ۴۰ سال نیز باید هرسال فشارخون خود را اندازه‌گیری کنند.

طاهرخانی با بیان اینکه فشار خون بالا سالانه بیش از ۱۰ میلیون مرگ و میر را به خود اختصاص می‌دهد، به راه‌های پیشگیری از فشار خون در افراد اشاره کرد و گفت: حفظ وزن مطلوب، اصلاح سبک زندگی، پرهیز از رژیم غذایی ناسالم مثل مصرف غذاهای سرخ کردنی، چرب، آماده و کنسروی، حذف اسیدهای چرب ترانس، خودداری از مصرف الکل و دخانیات و پرهیز از مصرف نمک بیش از یک قاشق چایخوری از جمله اقداماتی است که در راستای پیشگیری از ابتلاء به پرفشاری خون بسیار کمک کننده خواهد بود.

متخصص بیماری‌های قلب و عروق با اشاره به اینکه هدف سازمان بهداشت جهانی، کاهش ۲۵ درصدی ابتلاء به فشارخون بالا تا سال ۲۰۲۵ است، بیان کرد: این مهم با تشخیص زودهنگام و کنترل به موقع بیماری امکان پذیر است، یکی از اقدامات در این راستا، کنترل فشارخون بیمارانی است که به هر بهانه‌ای به مراکز درمانی و کلینیک‌ها مراجعه می‌کنند، بسیج عمومی و راه‌اندازی کمپین‌های اطلاع رسانی اهمیت فشارخون و تشخیص و درمان به موقع آن، می‌تواند در افزایش سواد سلامت مردم نیز مؤثر باشد.

کد خبر 6094797 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • تولید میکروقطره‌هایی که برای تشخیص دقیق بیماری استفاده خواهند شد
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی در گرو حمایت‌های ارزی
  • آمار هولناک تلفات جاده‌ای/ زخم کیفیت خودروهای داخل درمان نمی‌شود؟
  • مراقب این قاتل خاموش باشید
  • مراقب فشار خون، این قاتل خاموش باشید
  • مراقب قاتل خاموش باشید
  • فشارخون عامل اصلی بیماری های قلبی و عروقی
  • مراقب قاتل خاموش باشید/ افراد بالغ باید غربالگری فشارخون شوند