Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-مرکز تحقیقات پزشکی قانونی کشور که 10 سال از تاسیس آن می‌گذرد، تاکنون در تامین تجهیزات مورد نیاز پزشکی قانونی گام‌های موثری برداشته است.
به گزارش خبرگزاری آریا، دستگاه هموژنایزر یا همگن ساز، حاصل پژوهش‌های محققان مرکز تحقیقات پزشکی قانونی کشور است؛ دستگاهی که در آزمایشگاه‌های سم شناسی استفاده می‌شود و با کیفیت‌تر از نمونه‌های خارجی و قیمت آن یک دهم محصول مشابه خارجی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آقای احدی مشاور مرکز تحقیقات پزشکی قانونی کشور درباره این دستگاه می‌گوید: دستگاه‌هایی که عموما در مراکز پزشکی قانونی استفاده می‌شود، آمریکایی است و این دستگاه‌ها به سرعت داغ می‌کنند و به لحاظ ایمنی هم ضعیف هستند.
اختراع کیت‌های تعیین هویت ژنتیک از دیگر اقدامات این مرکز تحقیقاتی است که ایران را جزو 5 کشور تولیدکننده این کیت‌ها قرار داده است.
آقای محسن صابری رئیس مرکز تحقیقات پزشکی قانونی کشور در این باره می‌گوید: قبل از ایران 4 کشور دیگر شامل آلمان، آمریکا، روسیه و چین این کیت را تولید می‌کردند.
این کیت‌ها هویت ژنتیک افراد، اجساد و مایعات جمع آوری شده از بدن در صحنه جرم را تعیین می‌کنند و کیفیت بالای آن به اثبات رسیده است.
آقای سید محمد موسوی مخترع این کیت و محقق مرکز تحقیقات پزشکی قانونی کشور در این باره گفت: این کیت‌ها را چندین ماه در شش استان کشور روی هفتصد نفر که پروفایل‌های ژنتیکی آن‌ها از قبل به وسیله کیت‌های آمریکایی و آلمانی تعیین شده بود به شکل موازی با کیت‌های جدید تعیین پروفایل کردیم که نتایج قابل قبولی هم نشان داد.
با تولید انبوه این فناوری، مشکل کمبود کیت بانک هویت ژنتیک هم برطرف شد و واردات مشابه خارجی این کیت‌ها نیز بر همین اساس متوقف شده است.
این کیت‌ها با هزینه‌ای معادل یک دوم تا یک سوم مشابه خارجی به تولید انبوه رسیده است.
قطعا با حمایت هر چه بیشتر از شرکت‌های دانش بنیان و متخصصان جوان پس از کسب مجوز‌ها و استاندارد‌های مربوطه، امکان صادرات این تجهیزات نیز فراهم خواهد شد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کیت های تشخیص هویت مرکز تحقیقات پزشکی قانونی کشور کیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۱۰۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون وزیر علوم: آیین‌نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی در دستور کار دولت است

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: آیین نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی هم اکنون در دولت در حال بررسی است و پیش بینی می‌شود تا سه ماه آینده به نتیجه برسد.

به گزارش مشرق، هاشم داداشپور روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا در شیراز اظهار کرد: با تصویب این آیین‌نامه بخشی از زیرساخت‌ها و موانع قانونی پیش پای جذب دانشجوی بین‌المللی در دانشگاه‌های کشور برداشته و گام بزرگی در تحقق افق برنامه هفتم توسعه در این زمینه خواهد بود.

وی افزود: یکی از اقدامات مهم گفتمان سازی در این زمینه بوده که جذب دانشجوی خارجی می تواند به عنوان یکی از ارکان اصلی مرجعیت علمی تلقی شود و کشوری که مدعی مرجعیت علمی است و افق خود را به سوی کسب این نوع مرجعیت هدف‌گذاری کرده، باید به این عنصر توجه داشته باشد.

داداشپور اضافه کرد: هیچ کشوری نمی تواند مرجعیت علمی خود را تثبیت کند مگر اینکه در جذب دانشجویان بین المللی موفق عمل کند و برنامه هفتم توسعه جمهوری اسلامی ایران متناسب با این هدف تنظیم شده است.

رئیس سازمان امور داشجویان با بیان اینکه بر اساس این برنامه توسعه باید تا پنج سال آینده باید ۳۲۰هزار دانشجوی بین‌المللی در داشگاه‌های کشور جذب شوند، یادآور شد: در این برنامه توسعه ایران باید یکی از مراکز سقل جذب دانشجو در سطح دنیا شود.

موانع قانونی جذب دانشجوی بین المللی در دانشگاه‌های کشور رفع می‌شود

او اضافه کرد: برای رسیدن به این هدف، همه موانع قانونی جذب دانشجویان خارجی با کمک دستگاه‌های اجرایی مرتبط رفع می‌شود.

معاون وزیر علوم ادامه داد: موانع قانونی بسیاری برای جذب دانشجویان بین المللی در دانشگاه‌ها وجود دارد و برخی زیرساخت‌ها نیز باید تامین شود؛ هدفگذاری ۳۲۰ دانشجوی خارجی عددی حداقلی برای این است که این ظرفیت را تجربه کنیم و در این مسیر به پیش برویم.
موانع قانونی بسیاری برای جذب دانشجویان بین المللی در دانشگاه‌ها وجود دارد و برخی زیرساخت‌ها نیز باید تامین شود؛ هدفگذاری ۳۲۰ دانشجوی خارجی عددی حداقلی برای این است که این ظرفیت را تجربه کنیم و در این مسیر به پیش برویم.

داداشپور گفت: هر چند رسیدن به افق برنامه ریزی شده، کار آسانی نیست اما با توجه به ظرفیت های عظیمی که در کشور ما وجود دارد، قابل انجام است.

وی یادآور شد: در زمان حاضر بیش از ۲۰۰ دانشگاه کشور مجوز جذب دانشجوی بین‌المللی را دارند و چنانچه این دانشگاه‌ها بتوانند ظرفیت سازی کنند، با سرعت می توانیم به سوی تحقق هدف جذب ۳۲۰ دانشجوی بین المللی در پنج سال آینده حرکت کنیم.

داداشپور عنوان کرد: تامین زیرساختها، تمهید مقدمات، حضور در نمایشگاه‌های بین المللی، طراحی و بازساختار دانشگاه‌ها و استراتژی مشخص برای بازاریابی در این زمینه مورد نیاز است؛ این اتفاقات در حال افتادن است و اکنون تمام مقدمات لازم برای تسهیل جذب دانشجوی خارجی در حال فراهم شدن است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار
  • تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی
  • معاون وزیر علوم: آیین‌نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی در دستور کار دولت است
  • رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در ایران
  • رونمایی از دستگاه میکروب شناسی در ایران
  • اعلام آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات پزشکی به آفریقا
  • آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات و ملزومات پزشکی به آفریقا
  • بازدید رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور از دادگستری سیریک